Tutustu opiskeluun Kareliassa

Tutustu opiskeluun Kareliassa! Tule meillä käymään tai osallistu tapahtumiin, joissa esittelemme opiskelua Kareliassa. Tutustu myös opiskelijoiden ja alumnien tarinoihin.

Päivä amk-opiskelijana

Tule ja totea itse! Jos olet hakemassa Karelia-ammattikorkeakouluun ja sinulla on jo tiedossa ala, jota haluat opiskella, voit tulla tutustumaan kouluumme päiväksi. Päivän aikana pääset tutustumaan koulutusohjelmaan, opiskeluun ja opiskelijoihin sekä tietysti osallistumaan oppitunneille. Talon tavoista sinulle kertoo tarkemmin henkilökohtainen opiskelijatutorisi. Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä vierailullesi sopiva aika. Tervetuloa!

Ilmoittaudu tästä

2. asteen jatko-opintopäivä

Erityisesti 2. asteella opiskeleville tarkoitettuna jatko-opiskelupäivänä kerromme sinulle Karelian tarjoamista opiskeluvaihtoehdoista. Pääset näkemään oppimisympäristömme ja tapaat opiskelijoitamme, jotka osaavat antaa sinulle parhaat vinkit opiskelua koskevissa kysymyksissäsi. Vuoden 2021 jatko-opintopäivä järjestetään 27.4.Karelian kampuksilla koronatilanteen salliessa. Lisätietoja päivästä viikon 10 jälkeen. 

Opiskelijat ja alumnit kertovat

Lue opiskelijatarinoita

Millaista on opiskella osaavaksi ammattilaiseksi Karelia-ammattikorkeakoulussa? Opiskelijamme kertovat omista opiskelukokemuksistaan Kareliassa ja Joensuussa.

Alumnien kertomaa

Kareliasta valmistuneet alumnit kertovat uratarinansa ja antavat opiskelijoille ja hakijoille esimerkkejä siitä, kuinka oma ura on löytynyt valmistumisen jälkeen.