Palvelu- ja tutkimusympäristöt


Mittaa, testaa, mallinna ja kehitä avullamme

Käytämme palvelujen toteuttamisessa hyödyksi erilaisia oppimis‑, palvelu- ja tutkimusympäristöjä, jotka sijaitsevat kampuksillamme. Modernien tilojen ja laboratorioiden avulla pystymme tarjoamaan mm. laadukkaita tekniikan testauspalveluita, uusiutuvan energian, ikäosaamisen ja hyvinvoinnin palveluita sekä simulaatiopalveluita.

Tekniikan ja liiketalouden palvelut

Dynamon palveluympäristö tarjoaa tekniikan ja liiketalouden asiantuntija- ja testauspalveluita yritysten tuotekehityksen ja liiketoiminnan edistämiseksi.
Lue lisää tekniikan ja liiketalouden palveluista

Uusiutuvan energian palvelut

Sirkkalan Energiapuisto on uusiutuvan energian palvelu- ja tutkimusympäristö, jossa tutkitaan ja testataan uusiutuvan energian teknologioita, sovellettavuutta ja ratkaisuja.
Lue lisää uusiutuvan energian palveluista

Simulaatiopalvelut

Simula on sosiaali- ja terveysalan simulaatioympäristö. Simulassa on kolme huipputeknologiaa sisältävää potilassimulaattoria, joiden avulla voi harjoitella esimerkiksi elvytystä reaalimaailmaa muistuttavissa olosuhteissa.
Lue lisää simulaatiopalveluista

Hyvinvointi- ja terveyspalvelut

Oppimis- ja palveluympäristö TARMO on palvelu- ja oppimisympäristö, jossa opiskelijat tarjoavat ohjaajien valvonnassa erilaisia hyvinvointi- ja terveyspalveluita sisältäen fysioterapian ja testauspalvelut yksilöasiakkaille ja yhteistyökumppaneille.
Lue lisää hyvinvointi- ja terveyspalveluista.

Yhteystiedot

palvelut[at]karelia.fi

Palveluympäristöjen yhteyshenkilöiden tiedot löydät ylläolevien linkkien kautta.

» Tutustu palveluhakemistoomme ja ota yhteyttä