Korkeakouluopintoihin valmentava koulutus maahanmuuttajille lähiopetuksena

Koulutuksen laajuus: 30 op
Hakuaika: 10.6. — 20.9.2021
Koulutusaika: 1.11.2021 — 29.4.2022

Maahanmuuttajien korkeakouluopintoihin valmentavassa koulutuksessa hankit osaamista korkeakoulussa opiskelua ja työelämää varten. Opinnot painottuvat erityisesti suomen kieleen. Koulutuksessa kehität opiskelutaitojasi ja tutustut itseäsi kiinnostavaan koulutusalaan. Saat tietoa eri koulutusvaihtoehdoista ja korkeakouluihin hakemisesta. Koulutuksen suorittaneet voivat hakea erillishaussa Karelia-ammattikorkeakouluun. Koulutus järjestetään lähiopetuksena Joensuussa.

Voit hakea koulutukseen, jos sinulla on

- lukion oppimäärä tai ylioppilastutkinto
- toisen asteen ammatillinen tutkinto
- ulkomainen tutkinto, joka asianomaisessa maassa antaa hakukelpoisuuden korkeakouluopintoihin
- riirrävä suomen kielen taito (B1)

Koulutus on opiskelijalle maksuton ja siihen voidaan myöntää myös opintotukea. Lisätietoa opintotuesta saat KELA:n sivuilta: http://www.kela.fi/opiskelijat

Kysy lisätietoja myös koulutuksen aikaisesta tuesta TE-toimistosta. Opiskelu on pääasiassa lähiopetusta Joensuussa ja päätoimista.!

Hakulomake tulee tähän, kun hakuaika alkaa.

Valintakoe on perjantaina 1.10.2021. Valintakokeeseen tulee erillinen kutsu sähköpostilla ja kirjeellä. Valinnan tulokset ilmoitetaan 8.10.2021 mennessä ja sinun on vahvistettava opiskelupaikkasi vastaanottaminen ammattikorkeakoululle 18.10.2021 mennessä.

Kysy lisää:

Hannele Niskanen, hannele.niskanen@karelia.fi
puh. +358 50 5750823