Karelian asiantuntijapalvelut


Hyödynnä asiantuntijoidemme osaaminen

Tarjoamme eri alojen asiantuntijapalveluita, joiden tuottamisessa hyödynnämme asiantuntijoidemme osaamista, monipuolista työelämäyhteistyötä, vahvaa kumppanuustoimintaa sekä tarkoituksenmukaisia tiloja ja välineitä. Voit valita joko valmiita palvelukokonaisuuksia tai yksinkertaisesti kertoa meille tarpeestasi, niin tarjoamme organisaatiollesi sopivaa palvelua. Tutustu tästä palveluihimme.

Avoimet innovaatioympäristöt ja palvelut

TKI-ympäristöt ja infrastruktuurit ovat olennainen osa oppilaitosten ja korkeakoulujen osaamista ja ne tukevat opetusta sekä tutkimus- ja innovaatiotoimintaa. Tutustu sivustoon, joka tuo esille koulutusorganisaatioiden palvelut ja TKI-infrat Joensuun seudulla ja Pohjois-Karjalassa. Pääset sivustolle tästä: http://www.tki-infrat-joensuu.fi
Yhteistyössä Karelia-ammattikorkeakoulu, Riveria ja Itä-Suomen yliopisto.

Hyödynnä asiantuntijapalveluihin saatava tuki

Hyödynnä organisaatiosi kehittämisessä Business Finlandin tarjoama 6200 euron innovaatioseteli.
Lue lisää innovaatiosetelistä.

Taloudellisen tuen lisäksi sinulla on mahdollisuus saada asiantuntija-apua hankkeiden valmisteluun. Ota yhteyttä: anne.ilvonen(at)karelia.fi

Testaa, mittaa ja mallinna tiloissamme

Käytämme palvelujen toteuttamisessa hyödyksi erilaisia oppimis‑, palvelu- ja tutkimusympäristöjä, jotka sijaitsevat kampuksillamme. Modernien tilojen ja laboratorioiden avulla pystymme tarjoamaan mm. laadukkaita tekniikan testauspalveluita, biotalouden, ikäosaamisen ja hyvinvoinnin palveluita sekä simulaatiopalveluita.
Lue lisää palvelu- ja tutkimusympäristöistämme

Tule yhteistyökumppaniksi tutkimus‑, kehittämis- ja innovaatioprojekteihin

Tutkimus‑, kehittämis- ja innovaatiotoimintamme (TKI-toiminta) tavoitteena on uusien ja jo olemassa olevien palveluiden, tuotteiden, menetelmien, välineiden ja prosessien kehittäminen sekä käytännön ongelmien ratkaiseminen. Tutkimus‑, kehittämis- ja innovaatiotoiminta tuottaa uutta tietoa ja osaamista sekä työelämään että opetuksen sisältöihin ja työtapoihin.
Tutustu projekteihimme

Yhteystiedot

Harri Mikkonen
Palveluliiketoiminnan päällikkö
harri.mikkonen[at]karelia.fi
puh. 050 502 0402

Anne Prepula
Palveluliiketoiminnan koordinaattori
anne.prepula[at]karelia.fi
puh. 050 311 9167

palvelut(at)karelia.fi

» Tutustu palveluhakemistoomme ja ota yhteyttä