Karelia-ammattikorkeakoulu työnantajana

Karelia-ammattikorkeakoulu on vetovoimainen ja kansainvälinen korkeakouluyhteisö, josta valmistuu osaavia ammattilaisia työelämän tarpeisiin. Karelia on myös laadukas, sitoutunut ja ketterä kumppani, joka tekee tiivistä yhteistyötä erilaisissa kehitys- ja tutkimushankkeissa alueen yritysten ja muiden oppilaitosten kanssa.

Osaamisen ja kehittämisen keskeisin voimavara on henkilöstömme. Meillä työskentelee noin 300 henkilöä opetus‑, hallinto- sekä tki-tehtävissä. Innostavat opettajat sekä työelämän asiantuntijat tekevät opiskelusta käytännönläheistä ja motivoivaa.

Avoimet työpaikat

Karelia Ammattikorkeakoulu Oy hakee:
- tietohallintopäällikköä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.4.2021 alkaen. Siirry hakuilmoitukseen.
- projektipäällikköä Smart Event Managers ‑projektiin määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.4.2021 — 30.6.2023. Siirry hakuilmoitukseen.

Jätä avoin hakemus

Jos avoimista työpaikoista ei tällä kertaa löytynyt sinulle sopivaa työpaikkaa, voit jättää Kareliaan avoimen hakemuksen.

Tasa-arvoinen ja yhdenvertainen Karelia

Arvostamme erilaisten ihmisten yhdenvertaisuutta ja ihmisen kunnioittamisen periaatetta. Yhdenvertaisuuden edistämisen toimintaperiaatteitamme ovat mm.
» Omasta ja toisesta yhteisön jäsenestä huolehtiminen,
» Keskinäisen luottamuksen ja osaamisen jakamisen vahvistaminen sekä
» Omien asenteiden tunnistaminen ja tunnustaminen

Työhyvinvointia ja henkilöstöetuja

Tarjoamme henkilöstöllemme monipuolista työhyvinvointitoimintaa sekä henkilöstöetuja. Työhyvinvointitoimintamme koostuu liikunnasta, kulttuurista sekä erilaisista toiminnallisista piireistä. Esimerkiksi kirjallisuuspiiri kokoontuu aktiivisesti keskustelemaan lukemistaan kirjoista. Myös eri teemoilla toteutetut kokkausillat ovat olleet suosittuja. Kokkausilloissa on päästy nauttimaan niin kaukomaiden herkuista kuin kotimaakuntamme antimista.

Smartum ‑liikunta- ja kulttuurietu antaa työntekijöillemme mahdollisuuden harrastaa sitä, mikä saa juuri heidät syttymään. Sykettä-liikuntapalvelussa henkilöstöllämme on käytettävissä monipuolinen, edullinen ja erilaiset liikkujat huomioiva liikuntakalenteri: tarjolla on viikoittain lähes 80 ohjattua ryhmäliikuntatuntia ja 70 palloiluvuoroa sekä vuoroja eri kuntosaleille.

Muita henkilöstöetuja ovat mm. edullinen ja maittava lounas kampausravintoloissamme, ilmainen pysäköinti kampuksilla, ilmaiset kahvit taukotiloissa sekä mahdollisuus tehdä etätöitä.

Karelia on ollut vuodesta 2018 alkaen savuton työ- ja opiskeluympäristö.

Turvallisuus on yhteinen asia

Teemme turvallisuustyötä ennakoiden ja hyvässä yhteistyössä kaikkien korkeakouluyhteisön jäsenten kanssa. Toimintamme perustana on ennakoiva turvallisuustyö ja korkeakouluturvallisuuden jatkuva kehittäminen osana arkea. Kareliassa jokainen korkeakouluyhteisön jäsen vastaa oman työnsä ja tehtävänsä turvallisesta suorittamisesta. Esimerkiksi uudet työntekijät osallistuvat turvallisuuskävelyille osana uuteen työhön perehdyttämistä.