Alumnitoiminta

Tervetuloa alumnien yhteisöön

Oletko opiskellut tai työskennellyt Karelia-ammattikorkeakoulussa tai sitä edeltäneissä oppilaitoksissa?
Haluatko olla osa asiantuntijaverkostoamme? Tervetuloa mukaan Karelian alumnitoimintaan! Luo uusia kontakteja, pidä yhteyttä entisiin opiskelijatovereihin ja osallistu alumnitapahtumiin. Jaa osaamistasi ja kokemuksiasi vierailijaluennoijana, kutsu opiskelijaryhmiä vierailulle työpaikallesi ja kerro heille uratarinasi. Voit haluamallasi tavalla olla mukana vaikuttamassa opetuksemme kehittämiseen ja opiskelijoiden työelämätietouden lisäämiseen.

Liity mukaan alumniverkostoon täyttämällä rekisteröitymislomake. Tietosi liitetään silloin alumnirekisteriin, jonka tietoja ei luovuteta ulkopuolisille. Rekisteröitymällä alumniksi varmistat, että saat tiedon Karelian ajankohtaisista uutisista ja alumnitapahtumista. Liity myös alumnien Facebook-ryhmään ja seuraa Kareliaa LinkedInissa. Päivitä Karelia koulutustietoihisi, niin näyt sivullamme alumnina. Alumniuutiskirje lähetetään sähköpostitse kaikille alumneiksi rekisteröityneille vähintään kaksi kertaa vuodessa. Aiemmin lähetetyt uutiskirjeet ovat luettavissa Karelian sivuilla. Alumnijäsenyys on maksuton.

Kehitä osaamistasi avoimessa ammattikorkeakoulussa tai hakeudu opiskelemaan ylempää ammattikorkeakoulututkintoa. Seuraa uusimpia tutkimuksia, projekteja ja julkaisuja. Tarjoa opiskelijalle harjoittelupaikka tai aihe opinnäytetyölle tai projektille

Vuoden alumni palkitaan vuosittain

Karelia-ammattikorkeakoulun Vuoden alumni ‑palkitaan vuosittain lukuvuoden avajaisissa alkusyksystä. Vuoden alumni on tehnyt valmistumisensa jälkeen aktiivista yhteistyöstä Karelian kanssa, tuonut koulutustaan ja Kareliaa positiivisesti esille sekä ehkäpä myös menestynyt urallaan.

Alumnina saat etuja ja alennuksia

Karelian alumnit voivat opiskella maksutta avoimen amk:n opintoja. Tutustu avoimen amk:n opintotarjontaan ja ilmoittaudu mukaan! Ilmoittautuessasi opintojaksolle ohita maksuvaihe käyttämällä alennuskoodia ALU21. 

Fysiotikka tarjoaa alumneille maksutta seuraavat palvelut kerran vuodessa:
1) Inbody kehonkoostumusmittaus 
2) Fitware-ergometritesti
3) Oura ring

Kaikkiin palveluihin sisältyvät yksilölliset palautteet ja kirjalliset ohjeet. (Paketin arvo markkinoilla noin 140 — 200 euroa.) Ajanvarauksen yhteydessä maininta “alumni”. Ajanvaraukset puhelimitse 050 913 1787 tai sähköpostitse tarmo@karelia.fi.

Suunnitteletko luokkakokousta tai ryhmätapaamista? Tapaamisiin ja luokkakokouksiin Karelia-ammattikorkeakoulun alumnit voivat varata ammattikorkeakoulun tiloja ilmaiseksi. Tilavarauksen voit tehdä sähköisesti. Lisätietoihin maininta, että kyseessä on Karelian alumnien ryhmätapaaminen/luokkakokous.

Kerro uratarinasi

Kerro uratarinasi ja anna opiskelijoille esimerkki siitä, kuinka oma ura löytyy valmistumisen jälkeen. Julkaisemme osan tarinoista myös Alumnien kertomaa ‑verkkosivulla. Tarinasi voi olla vapaamuotoinen tai voit käyttää alla olevia kysymyksiä tarinasi rakentamisessa:

  • Mitä opiskelit ja miten päädyit ko. koulutukseen?
  • Millaista oli opiskella Kareliassa?
  • Miten olet hyötynyt opinnoistasi työelämässä?
  • Paras muistosi opiskelusta?
  • Vinkit tuleville opiskelijoille?

Lähetä tarinasi osoitteella viestinta@karelia.fi.