Uutta! Tulevaisuuden työn osaaja ‑koulutus käynnistyy maaliskuussa

Täydennä osaamistasi tulevaisuuden työn tiedoilla ja taidoilla! Uusi työvoimakoulutuksena toteutettava Tulevaisuuden työn osaaja ‑koulutus käynnistyy maaliskuussa. Koulutus on suunnattu korkeakoulutetuille työnhakijoille. Koulutus koostuu kolmesta tulevaisuuden työtaitoja kehittävästä moduulista. Haku koulutukseen on avoinna. Hakeminen tapahtuu TE-palvelujen haussa oleva työvoimakoulutus ‑sivujen kautta. Haku koulutukseen 28.2.2021 mennessä. Koulutus alkaa 17.3.2021 ja kestää n. kolme kuukautta. 

Koulutuksessa hankit osaamisen, jolla vastaat digitalisaation ja työn murroksen tuomiin haasteisiin tulevaisuuden työssäsi. Koulutuksen kolmas moduuli sisältää sinulle valinnaisen tarjottimen. Kiinnostaisiko asiakaslähtöinen digipalvelujen kehittäminen, tiedon ja sen analysoinnin kehittäminen tai laatu- ja ympäristöjohtaminen?
Lue lisää koulutuksesta 

Lisätietoja

lehtori Tuija Kainulainen, tuija.kainulainen@karelia.fi, p. 050 336 0484
projektikoordinaattori Ulla Kallio, ulla.kallio@karelia.fi, p. 050 343 7622