Lean Six Sigma Black Belt ‑koulutus starttaa Joensuussa keväällä 2021

Kiinnostaako sinua prosessien kehitystyö ja laatu? Tarvitseeko yrityksesi tai yhteisösi osaamista tuottavuuden kehittämiseen. Nyt voit suorittaa Lean Six Sigma Black Belt ‑pätevyyden Joensuussa. Karelia-ammattikorkeakoulu järjestää Lean Six Sigma Black Belt ‑koulutuksen yhteistyössä Quality Knowhow Karjalainen Oy:n kanssa.

Koulutus toteutetaan ajalla 29.3.2021 — 21.1.2022 lähi- ja etätyöpajoina sekä käytännön harjoituksina. Koulutuksen aikana teet omaan organisaatiosi kohdistuvan kehittämisprojektin, jonka hyväksytystä suorituksesta saat arvostetun Lean Six Sigma Black Belt ‑sertifikaatin. Koulutus sopii prosessien kehitystyöstä vastaaville esimiehille, asiantuntijoille ja johdolle teollisuudessa, palveluyrityksissä ja julkisella sektorilla.

Lue lisää koulutuksesta tästä linkistä: https://karelia.meitademo.fi/lean-six-sigma/

Lean Six Sigma ‑menetelmillä hiot prosessit huippukuntoon. Niiden avulla voit parantaa tuotteiden ja palveluiden laatua, alentaa kustannuksia sekä säästää aikaa. Henkilöstön tekemän työn – eli prosessien – mallintaminen, ennustaminen ja optimoiminen lisää konkreettisesti asiakkaiden ja henkilöstön tyytyväisyyttä sekä ennen kaikkea parantaa yrityksen tulosta.

Lisätietoja:
Anne Prepula, anne.prepula@karelia.fi, p. 050 311 9167
Harri Mikkonen, harri.mikkonen@karelia.fi, p. 050 502 0402