IT-alan virtuaalimessut 24.3.2021

IT-alan virtuaalimessut kokoaa maaliskuussa yhteen alan osaajia tarvitsevat yritykset ja opiskelijat.

Aika: 24.3.2021 klo 13 — 16

Tapahtuma on avoin kaikille yrityksille, joissa on tarvetta IT-alan osaamiselle. Virtuaalimessujen avulla on mahdollista luoda suora yhteys alan tuleviin ammattilaisiin sekä tehdä yritystä tunnetuksi alan opiskelijoiden keskuudessa. Opiskelijat arvostavat saadessaan tietoa suoraan työnantajilta IT-alan tarjoamista työpaikoista sekä harjoittelu- ja opinnäytetyömahdollisuuksista.

Tervetuloa mukaan tapaamaan ja rekrytoimaan alan tulevia osaajia!

Ilmoittaudu tapahtumaan 26.2.2021 mennessä osoitteessa https://bit.ly/3szwG66.

Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä lisätietoja-kohdassa, millaisia mahdollisuuksia yrityksenne tarjoaa opiskelijoille (haettavat työtehtävät/henkilömäärä, harjoittelupaikat, opinnäytetyömahdollisuus). Ilmoittautuneille lähetetään lisätietoa lähempänä tapahtumaa.

Tapahtuman järjestää Business Joensuun Osaava rekrytointi – Uudistuva työ ‑projekti yhteistyössä Base Camp ‑hankkeen kanssa.

Lisätiedot: Mika Lappalainen, mika.lappalainen@karelia.fi 050 440 1523